Najbolje besplatne trkačke igrice za Android
26.12.2013. u 22:06 | Komentari: 1
Najbolje besplatne trkačke igrice za Android
Mobiteli

Da li volite automobile? E, pa ako je odgovor da, onda za vas imamo listu najboljih besplatnih trkačkih igrica za Android telefone i tablet uređaje. Pošto svi znamo da su automobili u stvarno životu skupi, ovdje vam donosimo samo one igrice za Android koje su besplatne.

Asphalt 8: Airborne

asphalt8

Asphalt 8: Airborne je arkadna trkačka igrica za Android sa mnoštvom automobila visokih performansi, egzotičnih lokacija sa razbacanim platformama i rampama oko trkačkih staza, koje vam omogućavaju da prelijećete i pravite razne akrobacije sa svojim automobilom. Igru ne krasi realizam kao kod Real Racing 3, ali umjesto toga dobijate mnogo više adrenalina.

Sjajna grafika i izvandredan soundtrack uz kombinaciju adrenalinskih vožnji donijeti će vam nezaboravne trenutke zabave uz ovu sjajnu igricu. Pisali smo o Apshalt 8: Airborne.

google play

Beach Buggy Blitz

beachbuggyblitz

Beach Buggy Blitz je zanimljiva i jednostavna trkačka igrica za Android u kojoj se vozite po tropskim plažama i sakupljate poene i novčiće prije nego što istekne vrijeme. Sa sakupljenim novčićima možete da unaprijedite vaše vozilo, ali svakako morate paziti da izbjegnete prepreke i životinje koje vam se mogu naći na putu.

Grafika je lijepa sa dosta boja i svakako će vam biti ugodno i zanimljivo igrati ovu igricu.

google play

CSR Racing

csrracing

CSR Racing je jedna zanimljiva trkačka igrica za Android u kojoj nećete morati puno brinuti u vožnji automobila, nego samo da na vrijeme prebacite brzinu. Indikatori vam govore kada trebate da promijenite brzinu i koliko je ta promjena bila uspješna. Potrebno je da prije protivnika stignete do cilja. Naravno, kao i kod svih igrica ovog tipa, postoji nadogradnja i kupovina automobila.

CSR Racing je besplatna igrica koja će vam donijeti sate zabave, ali će svakako testirati i vaše reflekse i preciznost dobrog mijenjanja brzina.

google play

Fast and Furios 6

fastfurious6

Fast and Furios 6 je trakčka igrica koja je bazirana na popularnom filmskom serijalu “Brzi i žestoki”. Potrebno je da mijenjate brzine i da pobijedite rivale i tako napredujete na rank listi. Igricu možete igrati i sami, ali i online protiv drugih ljudi. Zaradu možete trošiti na nadogradnju automobila kako bi mogli pobijeđivati sve jače i jače protivnike.

Ono što odvaja Fast and Furios 6 od ostalih trkačkih igrica za Android jeste i mogućnost driftanja.

google play

GT Racing 2

gtracing2

GT Racing 2 je odlična profesionalna trkačka igrica u kojoj napredujete kroz serije single player trka kako bi zaradili prestiž i nagrade, koje mogu biti potrošene na nadogradnju i kupovinu automobila. Ako ste dovoljno hrabri i uvjereni u svoje vozačke sposobnosti možete se oprobati i u online modu.

GT Racing 2 nudi odličnu trku sa dosta poznatih automobila.

google play

Real Racing 3

realracing

Real Racing 3 je jedna od najboljih igrica u ovom žanru koja vam kombinuje prave markirane automobile u trci na pravim poznatim svjetskim stazama. Ova igrica ima zanimljiv asinhroni multiplayer sistem u kojem se vremena krugova vaših prijatelja snimaju i vi se takmičite i sa sjenkom koja vozi istovremeno sa vama. Takođe, postoji zanimljiv singleplayer mod koji svakako trebate probati. Naravno i ovdje ćete vremenom zarađivati za nova auta, postoji mogućnost “napucavanj” automobila.

Real Racing 3 je sjajna trkačka igrica koja je obavezna za igranje, ako to već niste uradili.

google play

Angry Birds Go!

angrybirdsgo-ws

Sasvim sigurno jedna od najboljih igrica u ovoj godini, iako je izašla nedavno. Naime, radi se odličnoj igri u kojoj se nalazite u ulozi poznatih Angry Birds likova koji voze trke. Igru krasi odlična fizika i veoma je zarazna. Pošto je igrica besplatna, zasniva sa na kupovini stvari u igri, što može biti ograničenje, jer ste uslovljeni tim da se ptice brzo umaraju i da često morate čekati da opet igrate.

Međutim, to ne umanjuje vrijednost ove igrice, ako želite da se opustite i uživate u zanimljivoj igrici, onda je ovo svakako pravi izbor i jedna od najboljih igrica za Android u 2013. godini.

google play

 

 

(goBiH.ba/balkanandroid.com)




Komentari: 1
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Otkrivamo karakteristike novog iPhone 11 mobilnog telefona


  • Produžite trajanje baterije na iPhoneu, riješite se aplikacija koje "puno troše"


  • CERIT organizovao višednevni seminar za profesore informatike u HNK


  • Revolucija u transportu: Iz Dubaija u Abu Dhabi za samo 12 minuta


  • Prodavači vam ovo nikada neće reci: Pokvario vam se TV pod garancijom, znate li šta možete tražiti?


Najčitanije

Komentarisano