Predsjednik Vlade HNK ne razmišlja o ostavci
17.2.2014. u 19:33 | Komentari: 1
Predsjednik Vlade HNK ne razmišlja o ostavci
PROTESTI U BH GRADOVIMA

MOSTAR - Predsjednik Vlade HNK Denis Lasić kazao je kako nema namjeru podnijeti ostavku na svoju dužnost, što je od njega zatražio Plenum građana i građanki Mostara.
- Zna se kako Skupština bira i mijenja Vladu. Ako se u Skupštini HNK-a skupi 20 ljudi koji će podržati smjenu Vlade ponosno ću otići - kazao je Lasić u telefonskoj izjavi za Fenu. 
 
Predstavnici Plenuma građana i građanki Mostara danas su predsjedniku Skupštine HNK-a predali svoje zahtjeve, među kojima je i smjena Vlade HNK-a, zatim ukidanje paušala i beneficija političarima, kao i usklađivanje njihovih plaća s prosječnim radničkim plaćama. 
 
Plenum, također, traži usvajanje zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i obitelji s djecom na razini HNK-a, službeno izvješće kantonalnog MUP-a o prosvjedima u Mostaru i aktivnostima koje poduzimaju u procjeni sigurnosnog stanja u HNK-u kao i imena svih osoba koje su privedene na informativne razgovore te koji su kažnjeni novčano ili je protiv njih pokrenut kazneni postupak.
 
 
 
(goBiH.ba/fena)Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


  • Na listi National Geographica: Mostar kao simbol pomirenja i suživota


  • Naši iseljenici u Norveškoj mogu zadržati državljanstvo BiH u određenim uvjetima


  • Makarević: Uspješna integracija bh. dijaspore u Norveškoj


Najčitanije

Komentarisano