Srpski dobrovoljci blokiraju put na Krimu
9.3.2014. u 12:52 | Komentari: 2
Srpski dobrovoljci blokiraju put na Krimu
ZASTAVA SRBIJE VIJORI SE NA UKRAJINSKOM POLUOSTRVU

Srbijanski 'Blic' objavio je tweet i fotografiju sa Krima o tome kako i dobrovoljci iz Srbije blokiraju put na ovom ukrajinskom poluostrvu
Srbijanski 'Blic' objavio je tweet i fotografiju sa ukrajinskog poluostrva o tome kako i dobrovoljci iz Srbije blokiraju put na Krimu.
 
- Nama oružje ovde nije ni potrebno. Nismo došli ovde naoružani. Ako bude bilo potrebe za oružjem, dobit ćemo ga ovde. Naše prisustvo je samo jedna mirovna misija. Prenosimo ovde naša iskustva s barikada na Kosovu i Metohiji”, tvrdi Bratislav Živković, predsjednik Četničkog pokreta.
 
- Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani - kazao je zapovjednik četničke garde.
 
Podsjećamo, dobrovoljci iz Srbije koji su se predstavili kao pripadnici "Četničkog pokreta", stigli su u Sevastopolj početkom ove sedmice.
 
- Naš cilj je da u ime srpskog naroda damo podršku ruskom narodu. U ovom trenutku je ovde sve isto kao nekada u Srbiji. Zapad i Evropa finansiraju opoziciju i oni govore da hoće u Evropu, a sve je to laž - rekao je Milutin Mališić, koji se predstavio kao komandant četničke garde "Vukovi".
 
(goBiH.ba)



Komentari: 2
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Robotički tim Bosne i Hercegovine trenutno na 1. mjestu u svijetu na Međunarodnoj robotičkoj olimpijadi FGC2021


  • Čestitka povodom dana državnosti BiH


  • Evropska sedmica robotike obilježava se u Mostaru u saradnji Visoke škole LOGOS CENTAR i CERIT-a


  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


Najčitanije

Komentarisano