Čolić uhvaćen u zagrljaju tajanstvene brinete na Santoriniju
14.10.2014. u 19:47 | Komentari: 1
Čolić uhvaćen u zagrljaju tajanstvene brinete na Santoriniju
Glazbena legenda Zdravko Čolić u društvu predivne brinete boravio je proteklih dana na jednom od najljepših grčkih otoka Santoriniju.

Ipak na zadovoljstvo brojnih žena, Čolić je na Santoriniju u društvu najbližih suradnika ekskluzivno, kao najavu novog spektakularnog koncerta u beogradskoj Kombank Areni 12. prosinca, snimio četvrti spot sa aktualnog albuma 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa'.
Jednu od najljepših balada sa albuma 'Zar se nismo shvatili', čiju glazbu i tekst potpisuje Maya Sar, a aranžman Nikša Bratoš, i ovog puta vizualno će uobličiti redatelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keky, koji je Santorini odabrao zbog bijele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i mir a nasuprot tome, opasnog vulkana na kome otok leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pjesma.
 
Sam Čola otkrio nam je kako je 'na liticama fascinantnog vulkanskog otoka smještena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz cijeli video spot, osjeti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.'
 
Uloga mlade žene dodijeljena je prelijepoj manekenki Jeleni Knežić, koja je u sjajnoj kreaciji Bojane Ugrešić, plijenila pažnju brojnih turista koji nisu krili oduševljenje koristeći svaki kadar da se fotografiraju, što je reditelju Kekiju stvaralo najveće probleme.
(Gobih/Dnevnik.hr)



Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano