Dok Nole plače, tata spiskao 15,000 eura na harmonikaše
23.10.2014. u 19:32 | Komentari: 4
Dok Nole plače, tata spiskao 15,000 eura na harmonikaše
RODIO SE SIN

Još uvijek nije prestalo slavlje otkako je najbolji srpski tenisač Novak Đoković u utorak postao otac dječaka Stefana, a osim Novakove obitelji, najviše je slavio harmonikaš kojeg je Novakov otac bogato nagradio.
Ako je vjerovati pisanju Kurira, osim Novaka Đokovića i obitelji, dolazak njegova sina Stefana na svijet veselo je proslavio i harmonikaš koji je nakon fešte zadovoljno trljao ruke. Izvori bliski Đokoviću za taj srpski list potvrdili su kako je tenisačev otac Srđan na intimnoj zabavi okupio najbliže prijatelje, a harmonikašu su davali po tisuću eura za jednu pjesmu pa je on s raskošne zabave otišao bogatiji za 15 tisuća eura.
 
Brojni Đokovićevi fanovi presretni su što je njihov idol postao otac, a neki su mediji već i angažirali astrologe koji su zaključili kako je Stefan 'povukao Jelenine gene' i predviđaju da će nadmašiti svog oca. Povlače i paralelu Stefana s Alfredom Nobelom i naglašavaju da su rođeni isti dan.
 
Lijepa Novakova supruga Jelena rodila je u Nici, a Novak, iako nije bio prisutan na porođaju, navodno je zaplakao od sreće kada je vidio svog nasljednika.
(Gobih/Tportal.hr)Komentari: 4
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano