Uznemirujuće činjenice o Kardashianima u koje je teško povjerovati!
27.10.2014. u 19:17 | Komentari: 2
Uznemirujuće činjenice o Kardashianima u koje je teško povjerovati!
O Kardashianima svi imaju nešto za reći. Netko ih voli, drugi baš i ne, ali neosporna je činjenica da su unosan proizvod pop kulture. Koliko vrijedi s

I dok se jedan dio svijeta zgražava nad Kardashianima, drugi dio ih obožava. Neke od ovih činjenica o slavnoj obitelji će vas potpuno šokirati – kao na primjer činjenica da je vrijednost Kim Kardashian procijenjena na čak 65 milijuna dolara, piše Buzzfeed.com.

Zanimljivo je i to da joj njezina aplikacija za igricu donosi čak 700 tisuća dolara DNEVNO, kao i to da ne reklamira niti jedan proizvod za manje od 750 tisuća dolara.Njezina poduzetna mama Kris Jenner zato dobiva 5 tisuća dolara po tweetu ako spomene proizvod.

Svi imaju koristi od Kim, pa je tako njezina mlađa sestra Kendall Jenner već procijenjena na 3 milijuna dolara, dok je partner druge sestre Kourtney, Scott Disick, procijenjen na 12 milijuna dolara.I Kourtney po epizodi showa 'Keeping Up With Kardashians' dobro zarađuje - 125 tisuća dolara po epizodi.

Sjećate se knjige 'selfija' koju je Kim objavila? Za tu je prigodu snimila preko 2000 selfija kako bi odabrala najbolje.Osim toga, ona i njezin suprug Kanye West potrošili su 500 tisuća dolara na dvojnicu kćeri North kako bi je u početku barem malo zaštitili od paparazza.I ne smijemo zaboraviti još jednu zanimljivost.

Kris Jenner snimila je video spot 1985. za pjesmu 'I Love My Friends' i to vrijedi svakog Youtube pogleda – vjerujte nam na riječ i sami se uvjerite! Prilično uznemirujuće, zar ne?

(Gobih/Dnevnik.hr)
Komentari: 2
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano