Safet Sušić poručio: Razmišljam o ostavci
17.11.2014. u 10:21 | Komentari: 0
Safet Sušić poručio: Razmišljam o ostavci
REPREZENTACIJA BIH

Nakon večerašnjeg poraza fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine od selekcije Izraela u Haifi (3:0), selektor BiH Safet Sušić je na konferenciji za medije čestitao domaćinu i najavio da će razmisliti o napuštanju kormila bh. nacionalnog tima.
''Želio bih čestitati Izraelu na pobjedi. Nadigrali su nas u svakom segmentu igre, pa čak i u tehničkom, u kojem smo smatrali da smo jači. Mi smo imali nekoliko prilika, ali to nije bilo dovoljno. Izrael je zasluženo pobijedio'',  rekao je Sušić i dodao da je na teren poslao najbolje što je BiH, desetkovana povredama, u ovom trenutku imala na raspolaganju, ali da to nije bilo dovoljno.
 
Naglasio je da će razmisliti o odlasku iz reprezentacije, te da bh. javnost ubrzo saznati njegovu odluku i dodao da BiH u nastavku kvalifikacija ima vaoma male šanse za plasman na EU u Francuskoj, ali da treba pokušati ''napraviti čudo''.
 
''Šanse su nam male, ali treba pokušati napraviti čudo. I ranije sam govorio da će ekipa koja osvoji 18 bodova sigurno ići na Evropsko prvenstvo i još uvijek vjerujem u to'', zaključio je Sušić, javlja Fena.
 
(goBiH.ba)Komentari: 0
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano