Žele Barbareza sa selektora Zmajeva: Možda nema iskustvo, ali ima srce!
4.12.2014. u 7:53 | Komentari: 1
Žele Barbareza sa selektora Zmajeva: Možda nema iskustvo, ali ima srce!
BH FANATICOSI IMAJU SVOG FAVORITA

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je "na konopcima", bivši selektor je uspio od jednog respektabilnog tima, u vrijeme kada smo imali priliku da još više ojačamo svoj status u svjetskom fudbalu, da napravi boksera kojem već u četvrtoj rundi slute kraj – ovo se, između ostalog, navodi u saopćenju koje su BH Fanaticosi objavili na svojoj internet stranici u srijedu poslije podne, prenosi novinska agencija Patria.
Najvjernija navijačka skupina Nogometne selekcije BiH za novog trenera Zmajeva traži Sergeja Barbareza, nogometnog stručnjaka i bivšeg reprezentativca BiH.
 
Navode kako je njegov manjak iskustva kao selektora sada najmanje bitan. Reprezentaciji, poručuju, ne treba neko ko će im nacrtati najbolju korner-varijantu ili ko će im "izmisliti" neki novi super-sistem.
 
- Zmajevima treba neko ko će im biti poput vitaminske injekcije, neko ko će ih pogledati u oči, ohrabriti ih i dati im do znanja da se za taj grb i dres igra i srcem i glavom u istoj mjeri i da više nema kalkulisanja, samo pobjede i bodovi dolaze u obzir! – poručili su BH Fanaticosi.
 
Dva boda nakon četiri kola, smatra ova navijačka skupina, i to grupi u kojoj je BiH bils nosioc je rasplet kakav niko od navijača nije priželjkivao. BiH je dovedena u situaciju da mora dobiti najmanje pet od preostalih šest utakmica, a da se Zmajevima moraju „poklopiti" i ostali rezultati.
 
U ovom trenutku, po njihovom mišljenju, najbolje rješenje za novog selektora reprezentacije je Barbarez, čovjek, koji kako navodi ova skupina navijača, ima dovoljno harizme, hrabrosti i drskosti da stane na čelo obezglavljenog tima i da iz igrača izvuče maksimum baš kao što je to činio godinama sa kapitenskom trakom oko ruke, navode BH Fanaticosi, prenosi NAP.
 
(goBiH.ba)Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano