KREATIVNA ZIMA U OKC "ABRAŠEVIĆ"
18.12.2014. u 8:45 | Komentari: 3
KREATIVNA ZIMA U OKC "ABRAŠEVIĆ"
Iduće sedmice počinje Kreativna zima 2014.

Mladi kreativci, umjetnici i entuzijasti, u suradnji s Vijećem mladih Grada Mostara. organiziraju treću po redu "Kreativnu zimu", koja će se održati 22. 23. i 24. prosinca u Omladinskom kulturnom centru (OKC) "Abrašević". Iz Abraševića pozivaju građane i građanke svih ...
 
... generacija na kreativno druženje uz zanimljiv program.
 
Svrha Kreativne zime je potaknuti na kreativno djelovanje, utvrditi do sada već postojeće kreativne instikte i ideje te povezati različite generacije. 
 
"Tako će građani imati priliku sudjelovati u besplatnim radionicama, čitati poeziju, grijati se uz vatru, kušati tople napitke, domaće sokove i delicije, družiti se sarazličitim ljudima i plesati uz kvalitetnu glazbu. Ako se bavite ručnim radovima, možete ih ponijeti sa sobom i izložiti u sklopu programa",  priopćeno je iz OKC-a "Abrašević
 
Prema programu, u ponedjeljak 22. prosinca u 13 sati održat će se street art radionica "Streetartura" i radionica izrade namještaja od paleta. U 14 sati održat će se radionica pletenja "Opleti", za 16 sati najavljena je radionica izrade platnenih lutaka "Lutkarenje", a za 21 sat planiran je "bass invaders" Dj's Zaki & Rope.
 
U utorak, 23. prosinca, u 14 sati, održat će se radionica pletenja, u 15 sati radionica žongliranja, u 16 sati radionica izrade platnenih lutaka, od 17 do 19 sati "Pjesnička čajanka", a u 21 sat "Šizika".
 
U srijedu, 24. prosinca, u 14 sati, održat će se "Vašar viška" - razmjena garderobe, knjiga, nakita..., kao i radionica pletenja. U 15 sati održat će se radionicaž ongliranja, u 16 sati radionica izrdae unikatnih broševa, a u 21 sat  "Polar Disco" by Deep Dee & Marina Mimoza.
 
Kreativnu zimu podržali su Vijeće mladih Grada Mostara, OKC "Abrašević" i Unija studenata univerziteta "Džemal Bijedić". 
 
(goBiH.ba/Fena)Komentari: 3
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Robotički tim Bosne i Hercegovine trenutno na 1. mjestu u svijetu na Međunarodnoj robotičkoj olimpijadi FGC2021


  • Čestitka povodom dana državnosti BiH


  • Evropska sedmica robotike obilježava se u Mostaru u saradnji Visoke škole LOGOS CENTAR i CERIT-a


  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


Najčitanije

Komentarisano