Procurili šokantni podaci o Angelini Jolie: 'Ona je potpuno sišla s uma'
19.12.2014. u 11:32 | Komentari: 1
Procurili šokantni podaci o Angelini Jolie: 'Ona je potpuno sišla s uma'
STVARI NEPOZNATE JAVNOSTI

Prije nekoliko dana u medijima su objavljeni e-mailovi između Scotta Rudina i Amy Pascal iz produkcijske kuće Sony Pictures nakon što su Sony hakirali sjevernokorejski hakeri koji sebe nazivaju 'Guardians of Peace' U tim e-mailovima producenata našli su se i oni koji vrijeđaju Angelinu Jolie te je nazivaju minimalno talentiranom glumicom, a čini se kako to nisu sve kritike koje su imali na njezin račun.
 
Naime, ovog tjedna procurili su još neki e-mailovi u kojima Rudin govori kako je Angelina Jolie 'potpuno sišla s uma' dok se dopisuje s Amy Pascal.
 
I ovog puta se govorilo o ulozi Angeline Jolie u filmu 'Cleopatra', a sve je počelo Angelininim e-mailom.
 
'Voljela bih vas pitati što mislite o tome da je Kleopatra u filmu ćelava. Mislim da je to u ranijim planovima imalo smisla, ali ako govorimo o tome da svaki put kad je u krevetu bude ćelava to potpuno mijenja njezinu senzualnost', napisala je Jolie.
 
Naime, Kleopatra je kao i većina imućnih Egipćana, brijala glavu kako ne bi dobila uši pa je nosila periku, a čini se kako su to i producenti htjeli dočarati gledateljima.
 
'Prvo sam mislio da je ćelavo dobro, ali dok sam sjedio kod kuće usred noći i razmišljao o tome, sad mislim da bi možda trebala biti ošišana', napisao je Rudin te dodao: 'Ošišana za Aleksandriju, a ćelava za Rim? A onda kovrčava kasnije? Što misliš?'
 
Amy Pascal se pak svidjela prva ideja, komentirajući kako Angelina izgleda super 'u onom židovskom filmu' referirajući se na 'The Mighty Heart'.
 
No, u međuvremenu su promijenili redatelja, a došlo je i do izmjene scenarija. Tad su krenuli raspravljati o novim imenima za glavnu mušku ulogu te se Angelini nisu svidjeli novi prijedlozi već je htjela ostati prema prvotnom scenariju, a Rudin je, između ostalog, napisao Amy: 'Pa ona je sišla s uma!'
 
 
(goBiH.ba/jutarnji.hr)Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano