Da, zaista postoji formula koja će ga natjerati da se zaljubi u vas – samo slijedite ovih 9 koraka!
17.3.2015. u 8:07 | Komentari: 1
Da, zaista postoji formula koja će ga natjerati da se zaljubi u vas – samo slijedite ovih 9 koraka!
Lifestyle

Vjerovali ili ne, doista postoji skoro pa magična formula pomoću koje možete navesti muškarca da se zaljubi u vas. Samo pratite ovih devet koraka i pripremite se za ljubav.
1. Neka se osjeti muževno
 
Svaki muškarac želi ženu pored koje će moći da se osjeti muževno. To znači da ona njega treba privući svojom ženstvenošću, a on nju muškom energijom. On želi da se dopadne ženi zbog toga što dobro podnosi pritisak, zbog toga što je snažan i što se dobro snalazi u nevoljama. U prijevodu, on želi da ga žena gleda kao heroja. A najbolje bi bilo da shvatite da on zaista jeste heroj – u srcu i glavi, piše “24sata“.
 
2. Želi biti prihvaćen
 
Drage dame, ako želite da se zaista dopadnete muškarcu, jako je bitno da ne ostavite dojam kao da vam je on neki najnoviji projekt na kojem treba raditi ne bi li ga usavršili. Ako imate poriv mijenjati njegov garderober, način govora i krug prijatelja – ne radite to. U tom slučaju je najbolje da nastavite dalje i naći nekoga koga ćete zaista moći prihvatiti i volite takvog kakav jest.
 
3. Pokažite zahvalnost
 
Vrlo je jednostavno – muškarac ima dva dara koja može vam. A to je mogućnost da vas štiti i da brine o vama. E sad, ako je spreman doslovno riskira život za vas, najmanje što može očekivati ​​je malo zahvalnosti. On jednostavno želi vidjeti da vi cijenite to što se on toliko trudi, čak i ako ne može uvijek vam da sve što poželite.
 
4. Brinite o njemu
 
On može vas štiti, a vi možete brinuti o njemu. Iako živimo u vremenu u kojem je postalo sasvim normalno da i muškarac i žena rade i da su potpuno ravnopravni, u ženskoj je prirodi da ima insinkt brinuti i vodi računa – bilo da se radi o kući, djeci ili mužu. Naravno, nije dobro ako od vas očekuje da radite sve umjesto njega, ali pokažite mu ponekad da ste tu za njega.
 
5. On želi da vi budete sretni
 
Muškarci su, zapravo, vrlo jednostavna bića. On vas želi usreći, a kada vidi da to ne može učiniti, onda se osjeća loše i prestaje se trudi. Dečki žele da se osjete korisno i zato vole rješavati probleme. A kada osjeti da ste vi često nesretni, on se osjeća kao da je usred problema koji ne može riješiti, i zato se osjeća jadno. A ako želite da se zaljubi u vas, treba se pobrinuti da on bude sretan.
 
6. Mora vam vjeruje
 
E ovo je jako bitna stavka jer je muškarcima povjerenje jako bitno, često bitnije nego ženama. Zato mu dajte do znanja da ga podržavate i da ste tu za njega uvijek iu svakoj situaciji. Vremenom će i sam shvatiti tko je uvijek tu za njega.
 
7. On želi biti neovisan
 
Dame nikako da shvate da muškarci imaju potrebu za slobodom. To ne znači, ponovlja, ne znači da ne želi biti s vama. Samo ne želi biti s vama svaki dan, cijeli dan, do kraja života i vremena. Pustite ga malo imati vremena za sebe, i vidjet ćete da će ubrzo vaš odnos postati mnogo bolji.
 
8. Sad je vrijeme da se bori za vas
 
Ako ste ispratili prethodnih sedam koraka, do sada mu se već nalazite u glavi, ali iu srcu. Sada je vrijeme da mu pokažete koliko mu je zapravo stalo do vas, i to tako što ćete ga natjerati da se bori za vas. Njemu je u prirodi da se natječe, pa mu pružite do zadovoljstvo.
 
9. Čestitamo!
 
Isprobajte ovu magičnu formulu, i uvjerite se da funkcionira!

(goBiH.ba)



Komentari: 1
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano