Koga je ljubio budući muž Emine Ganić: Prvo Sabina, pa Emina...
9.4.2015. u 7:47 | Komentari: 2
Koga je ljubio budući muž Emine Ganić: Prvo Sabina, pa Emina...
BLIŽI SE VJENČANJE GODINE U BIH

Edisa Arifagića, dugogodišnjeg uposlenika OSCE-a u BiH, šira javnost se možda sjeća iz televizijskih gostovanja nakon majskih poplava. Govorio je kao rukovodilac Evropskog programa za oporavak nakon poplava

Voditeljica poslova u Odjeljenju za akademska pitanja na Sarajevo School of Science and Technology univerzitetu, direktorica Sarajevske Filmske Akademije (SFA), dugogodišnja saradnica na Sarajevo Film Festivalu, uskoro će nositi novo prezime, piše magazin Azra.

emina-ganic-edis-arifagic

 

Emina Ganić, jedna od najpoželjnijih udavača u BiH i kćerka Ejupa Ganića, centralna je ličnost glamuzornih zabava. Kako piše magazin Azra, 'dugo je njegovala imidž žene koja ne pripada nikom'. Naime, nekoliko veza, od kojih je najznačajnija ona sa zgodnim sarajevskim inžinjerom molekularne biologije i hemije, završavale su prijateljskom razlazom.

 

sabina-cudic

No, čini se da je njenoj potrazi za 'gospodinom savršenim' došao kraj. Kako saznaje Azra, Emina se udaje, a pred nama je događaj godine, tvrde Emini prijatelji. Tačan datum još se ne zna, ali svadbeno veselje se očekuje u maju.

 

Ko je izabranik srca Emininog? Edisa Arifagića, dugogodišnjeg uposlenika OSCE-a u BiH, šira javnost se možda sjeća iz televizijskih gostovanja nakon majskih poplava. Govorio je kao rukovodilac Evropskog programa za oporavak nakon poplava.

 

Nekada ranije je navodno ljubio Sabinu Ćudić, potpredsjednicu Naše stranke, no Sabina je već nekoliko godina u sretnom braku s glumcemAlbanom Ukajem.

 

(goBiH.ba/depo)




Komentari: 2
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano