VIDEO: Veliki koncert Dine Merlina na Koševu: Od ponedjeljka prodaja ulaznica
22.4.2015. u 10:44 | Komentari: 263
VIDEO: Veliki koncert Dine Merlina na Koševu: Od ponedjeljka prodaja ulaznica
Bosna i Hercegovina

Organizator koncerta, Magaza d.o.o. u saradnji s agencijom Kupikartu.ba će u narednim danima objaviti listu ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regionu na kojima će se moći kupiti ulaznice, navodi se u saopćenju
Prodaja ulaznica za veliki koncert Dine Merlina, koji će se održati 25.7.2015. u Sarajevu na stadionu Koševo, počinje u ponedjeljak, 27. aprila.
 
Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album “Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.
 
Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine umjetnik održati u Bosni i Hercegovini.
 
Organizator koncerta, Magaza d.o.o. u saradnji s agencijom Kupikartu.ba će u narednim danima objaviti listu ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regionu na kojima će se moći kupiti ulaznice, navodi se u saopćenju.
 
Osim na ovlaštenim prodajnim mjestima bit će omogućena i online kupovina e-karte na www.kupikartu.ba, te putem webshopa na web stranicama www.magaza.com.ba i www.dinomerlin.com putem kojih će biti omogućena i dostava na kućnu adresu širom svijeta.
 
Novost je da pri kupovini ulaznica za zapadnu tribinu postoji mogućnost izbora sjedišta. Organizator ističe da će sve ulaznice biti obilježene jedinstvenim bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion.
 
 

 

(goBiH.ba)
Komentari: 263
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano