Šešelj: Dobrovoljno se neću vratiti u Haag
30.4.2015. u 14:55 | Komentari: 1
Šešelj: Dobrovoljno se neću vratiti u Haag
RATNI ZLOČINAC

NIŠ - Haški optuženik i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ponovio je večeras u Nišu kako se dobrovoljno neće vratiti u Haag te da nema potrebu da dodatno komentira odgovor svog pravnog tima Žalbenom vijeću Haškog suda, jer u njemu, kako je rekao, sve piše.
Šešelj je, najprije, na konferenciji za novinare, a zatim i na mitingu u centru Niša, rekao kako su srpski radikali posvećeni obnovi stranke i da su zbog medijske blokade prinuđeni da se pristalicama obraćaju na javnim tribinama putujući po Srbiji. 
 
Izjavio je kako bi Srbija u vanjskoj politici trebala da se integrira s Rusijom i savezom zemalja oko nje, kao i da bi trebalo da pristupi vojnom savezu s Rusijom i članicama tog saveza. 
 
Šešelj je ponovo zatražio raspisivanje izbora na svim razinama i rekao da on "pikira mjesto predsjednika vlade", javlja Tanjug.  
 
Dodao je kako bi SRS mogao da surađuje sa strankama koje su naklonjene Rusiji i da bi u SRS-u mogli da se vrate svi oni članovi koji su je napustili, osim onih koji su toj stranci ukrali odbornički ili zastupnički mandat. 
 
Na mitigu su govorili lokalni lideri SRS-a i dužnosnici stranke Vjerica Radeta, Zoran Krasić, Milorad Mirčić i Nemanja Šarović.
 
 
(goBiH.ba/Fena)Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


  • Na listi National Geographica: Mostar kao simbol pomirenja i suživota


  • Naši iseljenici u Norveškoj mogu zadržati državljanstvo BiH u određenim uvjetima


  • Makarević: Uspješna integracija bh. dijaspore u Norveškoj


Najčitanije

Komentarisano