Novak Đoković u finalu Roland Garrosa
6.6.2015. u 21:04 | Komentari: 2
Novak Đoković u finalu Roland Garrosa
PRVI REKET SVIJETA

Novak Đoković je danas u nastavljenom meču, koji je prekinut jučer zbog nevremena savladao Andya Murraya. Podsjećamo meč je prekinut jučer zbog nevremena.
Đoković je servirao na početku meča i poveo sa 1:0, a prvih sedam gemova oba tenisera su zadržala svoj servis. U osmom gemu srpski teniser napravio je brejk i poveo sa 5:3, a zatim servirao i prvi set završio u svoju korist rezultatom 6:3.
 
Srpski teniser je nastavio sjajno igrati i u drugom setu, a u petom gemu napravio je brejk i poveo sa 3:2, a zatim je i završio drugi set još jednim brejkom, te je ponovo slavio sa 6:3. U tećem setu dugo su oba tenisera zadržala vodstvo, a onda je Đoković počeo previdi neiznuđene greške, te je Murray napravio brejk u jedanaestom gemu i onda odservirao sa 7:5 i smanjio na 2:1 u setovima.
 
Murray je dobro počeo četvrti set, te je napravio brejk u trećem gemu, ali mu je uzvratio Đoković ribrejkom, da bi pri rezultatu 3:2 meč prekinut. Ipak Murray je u nastavku meča danas bolje zaigrao i stigao do 7:5 i izjednačenja na 2:2.
 
Ipak u petom setu Đoković je pokazao sav svoj kvalitet i savladao Murraya sa 6:1  u petom setu koji je trajao 38 minuta i plasirao se u svoje treće finale Roland Garrosa.
 
(goBiH.ba/vijesti.ba)



Komentari: 2
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano