PRILAŽEMO VAM DOKAZE: Istina o izmišljenom atentatu na Aleksandra Vučića
13.7.2015. u 9:55 | Komentari: 10
PRILAŽEMO VAM DOKAZE: Istina o izmišljenom atentatu na Aleksandra Vučića
Nepostojeći kamen

Srbijanski portal Teleprompter.rs izvršio je detaljnu analizu prekjučerašnjeg napada na Aleksandra Vučića u Potočarima i došao do veoma zanimljivih činjenica: ne samo da je pokušaj atentata potpuna laž, nego se i režimski zakuhava situacija na Balkanu. Prenosimo tekst bez intervencija od Teleprompter.rs:

Aleksandar Vučić i njegovi podanici u javnost unose paniku, tvrdeći da je na premijera Srbije izvršen pokušaj atentata. Međutim, zvanični snimci i fotografije demantuju sve one koji to tvrde. 

Aleksandar Vučić jeste možda bio napadnut u Potočarima, ali na njega nije izvršen nikakav atentat. U taj izmišljeni atentat mogu da veruju samo lakoverni i neobrazovani kojima je leva strana mozga zakržljala.
 
Ako bismo se vodili Vučićevim izmišljenim atentatom, onda možemo slobodno reći da je svaki stanovnik sveta preživeo najmanje jedan atentat u svom životu.
 
Zvanični snimci i fotografije apsolutno pobijaju Vučićeve tvrdnje da je na njega izvršen pokušaj atentata. U javnosti se već uveliko spekuliše da Aleksandar Vučić boluje od šizofrenije. Paranoja je osnovna karakteristika koja je prisutna kod šizofreničara. Dakle, ne radi se ovde o atentatu, već o Vučićevoj šizofreniji koja je podstaknuta paranojom.
 
DOKAZ Broj 1
 
Vučić je na vanrednoj konferenciji za štampu, koja je više ličila na ispovedaonicu Velikog brata, nego na konferenciju za štampu Vlade Srbije, rekao da su ga “navijači iz Srbije” pogodili kamenom u usnu. Međutim, režimski “Kurir” “ekskluzivno” otkriva da su Vučića napali “Crni labudovi”, elitna jedinica armije BiH tokom rata. No, ipak ćemo se držati Vučićevih reči pošto on sve zna.
 
Kada pogledamo fotografije Vučićevih usana samo nekoliko sati nakon što je navodno pogođen kamenicom, jasno se vidi da na njegovim usnama nema nikakvih posledica koje bi sigurno bile vidljive da ga je neko pogodio kamenom u usnu, tačnije, levu stranu donje usne. Ako ne verujete, sami isprobajte. Recite prijatelju ili prijateljici da vas pogodi kamenom u usnu.
 
 
 
Da li ste primetili da nijedan režimski medij nije objavio tekst pod naslovom “ŠOKANTNO: Pogledajte kako izgleda Vučićev ožiljak posle pokušaja atentata”. Zašto režimski mediji nisu objavili takav tekst? Zato što nema šta šokantno da se vidi. Vučićeve usne kao i ranije.
 

 

 
Vučić je na konferenciji za štampu u Vladi Srbije posle neuspelog pokušaja izmišljenog atentata rekao da su ga pogodili kamenom u usnu, “ali nije ništa strašno”.
 
Pogodili su ga kamenom u usnu kako bi ga ubili, ali nije ništa strašno?! Na osnovu tog kamena je izmišljen atentat, ali to nije toliko strašno. Naravno da nije strašno jer kamena nije ni bilo.
 
DOKAZ Broj 2
 
Mediji su prvo preneli informaciju da su Vučiću polomljene naočare kada ga je neko pogodio kamenom u lice. Međutim, na ovom snimku se jasno vidi kako jedan član obezbeđenja rukom slučajno skida Vučiću naočare sa lica.
 
(00:19)
 

 

Dakle, radnik obezbeđenja je slučajno skinuo Vučiću naočare. Onje na konferenciji za štampu rekao da su mu naočare polomljene, ali ni jednog trenutka nije okrivio obezbeđenje za polomljene naočare. Naočare su polomljene jer ih je neko sigurno zgazio kada ih je obezbeđenje skinulo sa Vučićevog lica.
 
DOKAZ Broj 3
 
Vučić je svesno išao da izazove incident.
 
Dok su oko njega letele cipele, navodne kamenice, flaše i ko zna šta još, Vučić je u jednom trenutku bahato sklonio kišobran koji je jedan član obezbeđenja otvorio kako bi zaštitio Vučićevu glavu, odnosno, usnu.
 
 

 
Evidetno je da je Vučić želeo da ga neko pogodi. U suprotnom, nikada ne bi sebe doveo u situaciju da ga neko pogodi. Svesno je išao da se suoči sa ogorčenim narodom. Dobio je ono što je tražio.
 
Ne postoji državnik koji se nije našao u sličnoj situaciji. Narod od pamtiveka gađa političare cipelama, jajima, flašama, paradajzom… Međutim, posao je obezbeđenja da štićenom licu onemogući kretanje u rizičnim situacijama.
 
Uzmimo za primer Baraka Obamu. On ima najsavremeniji predsednički automobil koji bi, prema nekim navodima, mogao da podnese i udar rakete. Iako to zna i sam Obama, to ne znači da bi on treblo da se vozi po terenu gde bi na njega neko mogao da ispali raketu.
 
Radi se o prostoj logici. Narod je bacao cipele, navodno kamenje, flaše i druge predmete. Vučić i njegovo obezbeđenje bili su svesni toga, ali su ipak odlučili da se prošetaju kroz razularenu masu. Vučić kaže da je hteo da razgovara sa narodom, da ih pita zašto ga gađaju. Ako te neko gađa, on sigurno ne želi sa tobom da razgovara. Zar nije to neko univerzalno pravilo zasnovano na prostoj logici?
 
Nije ovde reč o hrabrom čoveku koji je pružao ruku pomirenja. Radi se o tipičnom provokatoru.
 
DOKAZ Broj 4
 
Vučić je u Srbiji poznat kao apsolutni lažov. Lažov nad lažovima. On je na konferenciji za štampu rekao da “ima snimaka koje niste mogli da vidite”. Dakle, postoje nekakvi snimci koje niko od nas nije video, a koji dokazuju istinitost Vučićevih laži.
 
Priča oko “alternativnih snimaka” svima nama je veoma dobro poznata.
 
Prisetimo se samo slučaja iz 2013. godine kada je njegov bahati sin, Danilo Vučić, optužen za napad na Vladimira Stojkovića na jednom splavu. Inače, maloletni Danilo je tada bio u pratnji vojnog obezbeđenja “Kobre”.
 
Vučić je tada rekao da je pregledao snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi da je njegov sin od Stojkovića bio udalje nekoliko desetina metara. Snimak nikada nije dostavljen javnosti, niti je slučaj oko Vučićevog bahatog sina i Vladimira Stojkovića rešen.
 
Takođe, kada je u javnost procureo deo snimka na kojem se vidi tuča između Žandarmerije, “Kobri” i Vučićevog brata, Andreja, premijer je rekao da je pregledao “alternativne” snimke koji dokazuju da je Andrej držao ličnu kartu u ruci.
 
Ni taj snimak nikada nije dostavljen javnosti.
 
Dakle, ovo je treći put da Aleksandar Vučić izmišlja alternativne snimke koji navodno dokazuju njegovu nevinost. Ti snimci po pravilu nikada ne ugledaju svetlost dana.
 
DOKAZ Broj 5 – Nepostojeći kamen
 
Svi mediji su preneli da je Aleksandar Vučić pogođen kamenom. Čak su neki režimski mediji preneli i nekakve “ekskluzivne” fotografije kamena kako navodno leti prema glavi Aleksandra Vučića.
 
Zamislite koje posledice bi ostavio ovaj navodni kamen da je Vučića udario u glavu!
 
 
 
 
Tu fotografiju je objavio režimski tabloid “Kurir” pre nego što je Vučić izjavio da je ipak pogođen u usnu, a ne u glavu. Kako je “Kurirov” kamen završio na Vučićevoj usni fizičarima nije jasno.
 
Tu fotografiju možemo da analizirati na tri načina:
 
1. Reč je klasičnoj fotomontaži.
 
2. Reč je o nekom drugom predmetu koji su režimski mediji predstavili kao kamen.
 
3. Reč je o kamenu koji nije leteo ka Aleksandru Vučiću već u drugom pravcu, pošto na osnovu predmetne fotografije nije moguće utvrditi u kom pravcu leti kamen i na kojoj je razdaljini od Vučićeve glave.
 
Po svemu sudeći, reč je o nekom drugom predmetu koji nije bi blizu Vučićeve glave.
 
Svi pričamo i pišemo o kamenicama, ali niko nije objavio fotografiju ili snimak na kojem se jasno vidi kako kamenica udara Aleksandra Vučića u usnu. Gde je snimak kamenice koja udara Vučića u usnu? Da li se to možda nalazi na Vučićevom misterioznom snimak koji niko od nas nije video?
 
Da nisu Vučićeve “Kobre” možda zaplenile i taj snimak?
 
U nedostatku fotografije kamenice koja je pogodila Aleksandra Vučića u usnu, režimski mediji, bukvalno rečeno, izmišljaju takve fotografije. Nekoliko medija objavilo je ovu fotografiju.
 
Na prvi pogled se čini kao da je Vučić u tom trenutku otvorio kišobran kako bi se zaštitio od kamena. Međutim, reč je o fotografiji na kojoj se vidi kako Aleksandar Vučić samo stoji sa kišobranom. Nikakva kamenica ka njemu nije letela u tom trenutku. Da jeste, mediji objavili tu fotografiju, a ne ovu.
 
 
 
 
Režimski portal “Telegraf” objavio je ovu fotografiju uz komentar: “Čovek u uniformi gađao Vučića kamenom”.
 
Gde je tu kamen? Prosto je neverovatno kako se režimski mediji uporno trude da pronađu nepostojeći kamen jer im je Vučić rekao da je pogođen kamenom. Nikako da pronađu kamen.
 
Vidi se samo strelica koju je redakcija nacrtala, u nadi da će lakoverni čitaoci pomisliti da je to putanja kamena, ali ni “k” od kamena.
 
 
 
Mogu režimski mediji zumirati, zaokruživati i crtati strelice i kvadratiće u nadi da će pronaći kamen ili stvoriti privid da je kamen tu negde, ali kamena nema.
 
Možda narod jeste bacao kamenčiće, ali kamenica Vučića nije pogodila! Naše tvrdnje potvrđuju svi snimci sa događaja koji se nalaze na internetu, kao i izostanak fotografije i snimka kamenice kako udara Vučića.
 
Dok god se ne objavi fotografija, snimak ili neki drugi dokaz, pored Vučićevih lažljivih reči, ne može se tvrditi da je na Vučića bačen kamen u cilju izvršenja “atentata”!
 
IZAZIVANJE PANIKE
 
Vučić možda jeste bio napadnut, ali na njega nije izvršen nikakav atentat i sa tom činjenicom moramo da se pomirimo. O kategoriji napada možemo diskutovati, ali je činjenice da do ovog incidenta nikada ne bi došlo da Vučić nije samovoljno doneo odluku da se prošeta razularenom masom.
 
Vučićeva savetnica za medije, Suzana Vaseiljević, izjavila je sledeće za “B92″:
 
- Kada je položio cveće i kada smo krenuli pored zida na kom su ispisana imena žrtava, masa je krenula da viče “ubi četnika“ i “ubi Vučića“, a onda su poletele kamenice, čaše, flaše, cipele, sve što je moglo… Imali smo pet sekundi da nestanemo, da smo ostali duže niko od nas danas ne bi bio u Beogradu, rekla je Vasiljevićeva.
 
Ovo je možda najgluplja tvrdnja koja je izneta u javnosti povodom ovog događaja!
 
Očigledno je da je Suzana po direktivi Aleksandra Vučića naterana da izjavi ovako nešto. Na osnovu njenih reči, stiče se utisak da su besni građani bili naoružani puškama, a ne cipelama i flašama! Na snimcima se ne vidi kamenje, već cipele, flaše, čaše, itd. Ako Suzana smatra da su cipele, flaše, čaše i drugi predmeti mogli da pobiju srpsku delegaciju u Potočarima za pet sekundi, potrebno je sazvati konzilijum psihijatara kako bi se utvrdio stepen njene psihološke poremećenosti.
 
Atentata nije bilo, kamenica je izmišljena. To su činjenice sa kojima javnost trenutno raspolaže. Dok god se neko ne pojavi sa čvrstim dokazima da je kamenica letela ka Vučićevoj glavi, odnosno usni, sa namerom da on bude ubijen, Vučić, Vasiljevićeva, ministri i ostali Vučićevi pijuni mogu samo da se nadaju da je njega neko pokušao da ubije.
 
ODGOVOR NA NAPAD BIO JOŠ BOLJE ORGANIZOVAN
 
Vučić kaže da je napad na njega bio veoma dobro organizovan. Uzimajući sve činjenice u obzir, stiče se utisak da je Vučićev odgovor na napad bio još bolje organizovan.
 
Morate biti izuzetno poremećeni da tvrdi da je na vas izvršen pokušaj ubistva kada znate da vas nikakva kamenica nije pogodila u usnu. Morate biti izuzetno poremećena osoba da tvrdite da niste znali da će masa burno reagovati na vaše prisustvo.
 
Nije mu bilo dozvoljeno da održi govor u Potočarima, ali, znajući Vučića, morao je na neki način da skrene pažnju na sebe. To je postigao tako što je svesno prišao besnom narodu.
 
ZAKLJUČAK
 
Gotovo svi strani i domaći zvaničnici osudili su napad na Aleksandra Vučića. Niko nije ni spomenuo atentat, osim nekoliko naših šupljoglavih ministara (Nebojša Stefanović). Niko ne spominje reč “atentat” i svi veoma dobro znaju da na Vučića nije izvršen nikakav atentat.
 
Neki mogu tome da se nadaju, ali atentata nije bilo i to je činjenica.
 
Vučić je izuzetno poremećena ličnost sa ozbiljnim psihološkim problemima. To mi u Srbiji najbolje znamo. Ovaj incident samo je potvrdio stav koji vlada u javnosti.
 
Ostavite Vučića da uživa u svojih pet minuta svetske slave. Bitno je samo da mi znamo da nikakav kamen nije pogodio Vučića ni u glavu, ni u usnu. Bitno je da mi znamo da na njega nije izvršen nikakav pokušaj ubistva.
 
Što se tiče onih koji su po ko zna koji put potpali pod Vučićeve notorne laži, pomozite im da otvore oči. Ako ne žele da otvore oči, ostavite ih da žive u tami.
 
To su činjenice.
 
(goBiH.ba)

 
Komentari: 10
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Robotički tim Bosne i Hercegovine trenutno na 1. mjestu u svijetu na Međunarodnoj robotičkoj olimpijadi FGC2021


  • Čestitka povodom dana državnosti BiH


  • Evropska sedmica robotike obilježava se u Mostaru u saradnji Visoke škole LOGOS CENTAR i CERIT-a


  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


Najčitanije

Komentarisano