Pjanić: Džeko jedva čeka da zaigra za Romu
9.8.2015. u 15:55 | Komentari: 2
Pjanić: Džeko jedva čeka da zaigra za Romu
Pjanić

Miralem Pjanić otkrio je kako je Edin Džeko bio "veoma motiviran kada je u pitanju dolazak u Romu i jedva čeka da zaigra sa nama".
Dvojica bh. reprezentativaca igrat će zajedno u dresu Rome nakon što Džekih transfer iz Manchester Cityja bude kompletiran.
 
"Džeko je bio veoma motiviran kada je u pitanju dolazak u Romu i jedva čeka da zaigra sa nama - rekao je Pjanić za Roma TV. 
 
"Sretan je i bit će nam velika pomoć ove sezone. Konkurencija u timu je pozitivna stvar jer nas očekuju nastupi u različitim takmičenjima. Ako želite da se takmičite na visokom nivou i približite se Juventusu, trebaju vam veliki igrači - dodao je bh. reprezentativac.
 
Roma je impresionirala spektakularnom pobjedom nad Valencijom 3:1 u prijateljskom meču u subotu, golovima Francesca Tottija, Gervinha i debitanta Mohameda Salaha, prenosi Football Italia. 
 
"Bili smo fizički jači nego u prethodnim utakmica i željeli smo ponovo pronaći način igre koji smo izgubili tokom posljednjih šest mjeseci. Riskirali smo i pokušavali nametnuti svoju igru i to je dobro prošlo. Naravno da možemo i bolje, ali mislim da je to bio dobar meč protiv snažnog protivnika. Užitak je riskirati i kockati se. Vratili smo taj osjećaj i zabavljali smo se na terenu - dodao je Pjanić.
 
 
(goBiH.ba/Sarajevo.ba)Komentari: 2
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano