Kako pobijediti rak: Četiri kašike ovog čuda dnevno i zdravi ste!
19.8.2015. u 21:17 | Komentari: 0
Kako pobijediti rak: Četiri kašike ovog čuda dnevno i zdravi ste!
FAMOZNI RECEPT RUSKOG NAUČNIKA

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su na hiljade ljudi izliječeni od raka
“To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.
 
Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!
 
Sastojci:
 
15 svježih, zdravih BIO limuna, 12 glavica svežeg belog luka, 1 kg domaćegmeda, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica) i 400 g svježih oraha.
 
Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocjediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procjediti kroz gazu.
 
U posjeduostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.
 
Priprema lijeka: Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bjelog luka. Samljeti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.
 
Dodati med i duže mješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.
 
Primjena: Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.
 
Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje svježine tijela, mladosti i energije.
 
„Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.
 
 
 
(goBiH.ba/Vijesti.ba)Komentari: 0
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Robotički tim Bosne i Hercegovine trenutno na 1. mjestu u svijetu na Međunarodnoj robotičkoj olimpijadi FGC2021


  • Čestitka povodom dana državnosti BiH


  • Evropska sedmica robotike obilježava se u Mostaru u saradnji Visoke škole LOGOS CENTAR i CERIT-a


  • Robotičkom timu iz Bosne i Hercegovine odlazak na olimpijadu upitan zbog novca


  • Premijera filma "Plavo srce" okupila čuvare rijeka na brani Idbar


Najčitanije

Komentarisano