Đoković neće da reklamira pokeraše i alkohol
23.2.2016. u 13:29 | Komentari: 1
Đoković neće da reklamira pokeraše i alkohol
Đoković neće da reklamira pokeraše i alkohol

Novak Đoković je pokazao da nije sve u novcu, već da ima nešto i u moralu! Menadžer najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Eduardo Artaldi, otkrio je da srpski as pažljivo bira sponzore i neće svakoga da vezuje za svoje ime.
"Novak zaista želi da učini svijet boljim mjestom. Traže ga mnoge kladioničarske i poker kompanije, firme koje reklamiraju alkohol, ali njegov odgovor je uvijek isti: 'Mogu da mi ponude milijarde dolara, ali ja imam odgovornost kao svjetski broj jedan u tenisu. Poruka koju šaljem ljudima ne smije da bude pogrešna'", prepričao je riječi srpskog asa Artaldi.
 
Za razliku od njegovog rivala Rafaela Nadala, koji reklamira poker, Novak je odbio da bude u tom društvu.
 
Osim toga Artaldi ističe da je, zbog toga što dolazi iz Srbije, Đoković u podrđenom položaju u odnosu na ostale sportiste i tenisere.
 
"Novak je od starta bio u nezavidnom položaju, jer dolazi iz siromašne zemlje pogođene ratovima. Nije mogao da računa na podršku kompanija iz svoje zemlje. Federer ima Kredit Svis, 'Lind', 'Juru', a Rafi pomažu mnoge španske kompanije", rekao je Artaldi za “Sport 360″ i dodao: "Imidž Srbije u svetu nije bio toliko dobar zbog ratova. Zato Novaku nije bilo lako u početku, jer je morao deset puta više da pokaže koliko je dobar na terenu i van njega kako bi postao interesantan kompanijama."
 
 
(goBiH.ba/Vijesti.ba)Komentari: 1
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano