Čudesni odvar lanenog semena. Mršavimo zdravo i sigurno
12.4.2016. u 15:08 | Komentari: 0
Čudesni odvar lanenog semena. Mršavimo zdravo i sigurno
Čudesni odvar lanenog semena. Mršavimo zdravo i sigurno

Semena lana sadrže bezbroj korisnih komponeneta, koje uključuju vitamine, minerale, masne kiseline i vlakna, koja normalizuju rad creva.
Laneno seme čisti organizam od toksina, normalizuje metabolizam, smanjuje nivo šećera u krvi i umanjuje apetit.  Apsorbuje izvesne sastojke hrane, čisti creva i istovremeno snabdeva organizam  lecitinom.
 
Stvar je u tome da masne kiseline, koje sadrži u sebi laneno seme, aktiviraju rad lojnih ćelija u telu, pomažući topljenju viška masti u organizmu. Zato je idealan produkt za mršavljenje. Pomaže u gubljenju suvišnih kilograma, kao i održavanju telesne težine u normali.
 
Od lanenog semena se pravi odvar, koji će pomoći na zdrav način gubljenju suvišnih kilograma, bez dijeta i gladovanja kao i održanju željene težine, bez jo-jo efekta. Preporučen od strane mnogih dijetologa,  ovaj odvar je takođe veoma lekovit i  izuzetno koristan za ljude koje pate od gastritisa, čira na želucu, hroničnog zatvora i hemoroida.
 
Pomoći će i u lečenju cistitisa i pijelonefritisa. Inače, odvar od lanenog semena  poseduje široki pozitivan spektar dejstva na ljudski organizam.
 
 
 
(goBiH.ba/Vijesti.ba)Komentari: 0
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Naši iseljenici u Norveškoj mogu zadržati državljanstvo BiH u određenim uvjetima


  • Makarević: Uspješna integracija bh. dijaspore u Norveškoj


  • Seminar "Vršnjačko nasilje i prevencija zloupotrebe droge, alkohola, igara na sreću i kocke - MODUL 2"


  • Uključiti naučnu dijasporu u poboljšanje situacije u BiH


  • Donald Trump se sastao s papom Franjom


Najčitanije

Komentarisano