Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton
29.4.2018. u 16:52 | Komentari: 0
Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton
Bh. veznjak

Miralem Pjanić, reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Juventusa, oglasio se nakon sinoćnjeg derbija protiv Intera i smatra da nije zaslužio crveni karton.

 

Pjanić je u drugom poluvremenu neoprezno startovao, a iz prvog poluvremena imao je žuti karton. Mnogi su smatrali da ga je sudija Daniele Orsato trebao isključiti.
“Moj prvi žuti karton nije bio ispravan, ali sam shvatio, jer je prije toga isključen igrač Intera. Navijači su vršili veliki pritisak na sudiju i tražili su da mi pokaže crveni karton”, rekao je Pjanić, zatim je prokomentarisao utakmicu:
“Morali smo bolje kontrolisati situaciju. Pobjeda na ovakav način je najbolja, jer nam daje dodatno samopouzdanje i ostale boli. Inter je pokazao veliki ponos, ali želimo titulu i to smo dokazali.”
Bh. veznjak je istakao da je umoran.
“Očigledan je zamor u ovom dijelu sezone, mnogo sam igrao, ali ekipa me treba. Daću sve od sebe da ostvarimo cilj. Protiv Bologne neću igrati zbog suspenzije i narednu nedjelju ću iskoristiti da se osvježim i podignem fizički nivo svog tijela. Moramo da pobijediti svaku utakmicu i umor ne može biti izgovor”, istakao je Pjanić.


(goBiH.ba / SCsport)




Komentari: 0
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano